Depilacije

ŠEĆERNA PASTA • VOSAK

DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom ili egipatska depilacija je naj traženija metoda depilacije u zadnjih par godina. Poznata je po tome što se dlačice čupaju u smjeru rasta, pa tako izbjegavamo ili bar smanjujemo mogućnost urastanja dlačica. Ukoliko imate osjetljivu kožu ovo je svakako najbolji izbor za vas. Depilacija šećerom je specifična i po tome što se u tijeku tretmana šećerna pasta prihvati isključivo za dlaku dok se kod voska najčešće zahvati i koža pa tako nastaju iritacije.
Za vrijeme depilacije šećernom pastom rijetko se dogodi da dlačice puknu, pa nam tako garantira savršeno glatka područja koje smo depilirale. Također ukoliko tretman šećernom pastom kontinuirano ponavljate korijen dlake sa vremenom oslabljuje što znači da nakon nekog vremena automatski imate manje dlačica na tretiranom području, što vjerujemo da je san svake žene. Savršeni razmak između depilacija je 30 dana.
Ukoliko između dvije depilacije prođe vise od 30 dana depilacija je zasigurno bolnija zbog toga što je dužina dlake veća i samim time za vrijeme nanosa paste na tretirano područje osjećamo čupanje. Šećernom pastom možemo tretirati sva područja na tijelu sa potpunom sigurnošću da neće doći do nikakvih iritacija s obzirom da su svi sastojci proizvoda kojima radimo prirodni.

DEPILACIJA VOSKOM

Vrući vosak je novija metoda depilacije. Vosak se topi na visokim temperaturama, pa se nakon nanosa na tretirano područje stvrdne, i zahvati najsitnije dlačice zbog svog brzog stvrdnjavanja. Najpogodniji je za korištenje na licu za depilacije brade, brčića ili obrva. Nakon depilacije vrućim voskom ostaje savršeno glatka koža.
Zbog svoje strukture i načina na koji se sa njim radi uspije zahvatiti i najsitnije i najmanje dlačice. Tretman je brz i ugodan.