TRAJNI LAK

Tretman trajnog laka ženama je danas poznat i praktičan. Svaka žena voli imati lijepe i njegovane ruke. Bez puno truda, bez svakodnevnog lakiranja noktiju, bez ružnih ostataka laka na rukama. Ovo je tretman koji oduševljava sve majke, žene koje su zaposlene, djevojke koje su na faksu, ma jednostavno rješenje za sve cure koje ne žele trošiti vrijeme na svakodnevno lakiranje nokriju.

UGRADNJA ILI GELIRANJE NOKTIJU

Prednost ugradnje i geliranja prirodnih noktiju je čvrstoća i željena dužina. Ugradnjom možemo napraviti željeni oblik i željenu čvrstoću noktiju kod klijentica koje se bave poslovima u kojima su ruke izloženije. Ukoliko niste zadovoljne dužinom i oblikom, ugradnja noktiju je definitivno najbolji izbor za vas.
Ugradnjom ćemo zaštiti nokat od vanjskih utjecaja, dobit ćemo na čvrstoći i izdržljivosti. Također ukoliko klijentica ima oštećene nokte i slabe nokte ovo je definitivno najbolje rješenje.
Geliranje noktiju pogodno je za klijentice koje su zadovoljne dužinom i žele samo učvrstiti prirodni nokat. Geliranjem prirodnih noktiju dobit ćemo na čvrstoći koje je neophodna za lijep izgled noktiju.