Masaža, kao jedna od najstarijih tehnika koja se od davnina primjenjuje u medicinske, relaksirajuće i kozmatičke svrhe, pomaže nam u svrhu rješavanja stresa i opuštanja cijelog organizma.

MEDICINSKA MASAŽA

U našem salonu primjenjujemo medicinsku masažu koja je ujedno i naučinkovitiji tip masaže jer pomoću niza sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipuliranja tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišićima i mišićnom fascijom) djelujemo na mišićni i živčani sustav, čime se poboljšava cirkulacija krvi i limfe.
Dobrobiti medicinske masaže su višestruke – san postaje bolji i kvalitetniji, uklanjanja se napetost i bolovi u mišićima. Povoljno djeluje na imunološki sustav, sudjeluje u eliminaciji mliječne kiseline i toksina, pridonosi smanjenju stresa. Nakon masaže preporučje se konzumiranje tekućine. Trajanje masaže 25 do 50 minuta.

ANTICELULITNA MASAŽA

Celulit ili narančina kora nastaje iz više razloga. Najčešće je rezultat sjedilačkog načina života, nepravilna prehrana, premali unos tekućine, stres ili hormonalna neravnoteža. Ovom masažom tretiramo područje bokova, trbuha, stražnice i bedara snažnim, brzim i dubokim pokretima čime se poboljšava cirkulacija, uklanja višak tekućine i ubrzava limfa. Tom prilikom koristimo posebna ulja i kreme koje pridonose procesu uklanjanja tvrdokornih naslaga, ubrzavaju metabolizam i uklanjaju štetne tvari ih organizma.
Preporučuje se korekcija prehrane (više voća i povrća), provođenje tjelesne aktivnosti te kombiniranje s drugim efikasnim sredstvima za mršavljenje i učvršćivanje tijela kao što su elektrostimulacija, termodeka i body wrapping te presoterapija. Takvim sveobuhvatnim pristupom postižemo odlične rezultate.